«

»

Maj 16

En arbetsdag kvar!

Åtta arbetstimmar kvar, sedan är det helg hela helgen!

Efter jobbet imorgon skall jag och min bättre hälft bege oss ut och äta med ett par vänner. Tänkte bege oss till ett av våra favorithak Bourbon Street och äta. Visste ni att de har friterade mars-bar där? Med glass? Livsfarligt. De har galet god mat också :-)

Jag funderar på att ta med mig ett par träningskläder imorgon och köra ett pass efter jobbet och i väntan på maten, ska se vad jag hinner med :-) det är fruktansvärt gött att slippa släpa på träningsväskan å andra sidan… Jaja, får la se.

image

Nu ska jag invänta hunken och sedan lär vi slockna! Natti natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>