«

»

Maj 17

Intersport Nordstan VS Stadium Kungsgatan

Jag har alltid varit ett stort fan av Intersport, troligen för att det var den sportbutik som fanns i Alingsås. Något så modernt och främmande som Stadium fanns minsann inte. På så vis har det alltid fallit sig naturligt att jag har köpt min sportutrustning på Intersport, men sedan jag flyttade till Göteborg har jag insett att det finns så mycket i sportbutiksväg än just Intersport. Tanken var något främmande men ändå var det något som lockade och jag började kika på kläder och skor inne på Stadium allt oftare, har ett par linnen som jag är väldigt nöjd med även om de blivit för stora nu, om de sen beror på kvalitén eller om jag blivit mindre låter jag vara osagt.

Anyway, i förrgår tänkte jag, glad i hågen, traska ned till Stadium Kungsgatan för att testa lite olika Nike-modeller. Som den storfot jag är behöver jag storlek 42 för att de ska bli riktigt bekväma. Efter en liten stund lyckas jag få kontakt med ett butiksbiträde som plockade bland skorna och frågade henne om hjälp. Jag sa att jag ville testa ett par Nikeskor, dam givetvis, i storlek 42.

Det allra, jag skojar inte, det ALLRA FÖRSTA hon kläcker ur sig är: ”Nej, det har vi inte, vill du testa ett par herrskor istället?”. Nejdetvilljagintedittspån. Jag sa det inte men jag tänkte det. Flera gånger om. Hon påstod sedan att de inte hade några damskor alls i storlek 42 hemma, trots att jag vet att de flesta märkena har upp till strl 42 – märkligt att de inte hade. ett. enda. jävla. par. hemma. Och hon visste inte när/om de skulle komma in.

Man kan väl säga att jag, sur som fan, spatserade med bestämda steg mot utgången.

Igår var jag på Intersport Nordstan och ställde precis samma fråga, varpå butiksbiträdet var mer än hjälpsam, hämtar skor, tipsar om skor och letar nästintill ihjäl sig på lagret efter damskor i storlek 42 – och hittar ett gäng. Fick på mig ett par Nike-skor som mina fötter genast förälskade sig i.

Jag sa även till denna tjejen att jag blivit väldigt dåligt bemött på Stadium och att de inte hade något hemma i min storlek, varpå hon utrbrister: ”Nämen, vad lustigt att du säger det, jag hade precis en kund som också hade klagomål på dåligt bemötande och service på Stadium”.

Coincidence? Don´t think so. Jag är, återigen, väldigt skeptisk till andra sportbutiker än Intersport.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>