«

»

Jan 26

World Class, Göteborg

I en källare på Östra Larmgatan i Göteborg, inte långt ifrån Drottningtorget hittar man ett exklusivt gym. Inget mindre än World Class ligger där, också det enda i Göteborg. Idag gav jag det en chans (efter att stått och valt mellan Sportlife Domkyrkan och detta, så blev det W-C) så efter jobbet tog jag mitt pick och pack och traskade dit.

Blev väl bemött i receptionen av en ung tjej (90% av deras anställda är Personliga Tränare), som jag fick skriva in mig hos och sedan visade hon mig runt. Det tog inte lång tid förens jag kände att man blir väldigt bra behandlad och det är ett väldigt personligt gym. De tar inte in hur många medlemmar som helst.

Något de också arbetar för är bra och fräscha lokaler, och de hade lappar lite varstans om trivselråd (t.ex: Alltid ha tvättade träningskläder, inte för mycket parfym pga allergier, duscha innan poolbesök m.m.) vilket tyder på att de vill hålla hög standard.

Jag hoppade lite spontant in på ett Kettlebells-pass från Les Mills, och det var hur kul som helst! Är glad över att jag gick med på det. Instruktören var riktigt duktig och tydligen leder hon någon slags bodyfitness-grupp för tjejer, där en av de medlemmarna vann pris på Fitness Festivalen i december.

Men inte ska detta gym bara få ros, utan även lite ris.

  • Nog för att det var fräscht och fina lokaler så var det alldeles för litet för min smak. 
  • Löpbandet jag gick på kändes ganska rangligt, och istället för TV på varje cardio-maskin fanns det ett par stora på väggen.
  • För lite gymutrustning. Det var allt en del jag saknade. 
  • Få gruppträningspass

Klicka på bilden för att boka ett gratispass!

Men för de som inte kanske går in så superhårt för träningen passar det nog ypperligt, alltså för dem som är noga med att få en bra upplevelse eftersom de har lite lyxiga saker, som att man får handduk vid besök, gratis kaffe och varje vecka har de ett erbjudande, denna veckan delade de ut gratis AXA Great, och jag snodde givetvis på mig två stycken som jag ska testa imorgon. Eller snodde och snodde, jag fick. (se nedan)

(tryck på bilden för att boka in en provträning! Det rekommenderar jag allt)

Axa great - fyll bara på med vatten!

Just nu har de specialerbjudande på World Class, om du vill bli medlem bjuder på de startavgiften som ligger på omkring 800 kr, samt att du får väska och vattenflaska m.m.

Precis som Fysiken får detta gym ett starkt godkänt betyg, vilket är väldigt bra. Låt oss säga 4/5 för att sätta det på en skala, hade det varit tre gånger så stort hade jag inte tvekat! Blir man medlem där får man dessutom 4 stycken sessioner med en PT vilket är grymt bra eftersom så många tränar fel. 

Här har ni Kettlebells för er som inte vet vad det är: (fanns inga bra filmer tyvärr)

 

 

1 ping

  1. Gymtest: World Class Göteborg | FelixJ

    […] här gången blev det World Class i Göteborg. Hela utvärdering finns i vanlig ordning på hennes blogg. Här följer min […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>