«

»

Okt 24

Vilse i Stockholm

Tydligen vill inte min GPS kommunicera med Stockholms gator så vips hade jag gått en kilometer… Åt fel håll…

Anyway, på väg till Stockholm steg solen upp och det fick mig tänka bort illamåendet och fislukten om än för en liten stund.

image

Fick släpat med väska, väska och väska både i tåg och taxi (gissa förresten om tåget var sent? Svar ja) och in i skolsalen :-D

image

Det var dock fri tillgång till godis så jag var nöjd trots sent tåg med fislukt och andra störningsmoment:

image

När jag irrade fel hamnade jag dock utanför Ferrari-shoppen och tänkte att det måste vara ett tecken på att det är en sån jag skall åka hem i :-D

image

Blev också glatt överraskad när jag äntligen hittade hotellet och blev tilldelad en juniorsvit :-D

image

image

image

Nu önskar jag bara att min karl vore här…!

Skall gå en sväng och sedan softa på hotellrummet resten av kvällen, men måste ut o försöka hitta popcorn ;-) och rensa hjärnan från all SharePoint just nu, kan väl lagra det någonstans tills på måndag :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>