«

»

Jul 12

Vansinnigt bra! Fynd gillar vi

Brände runt i göteborgs affärer en stund efter jobbet, gjorde lite fynd! Mest diverse skönhetsprodukter (trots att jag givetvis inte behöver det haha), hårfön, parfym (luktar ju gott ändå men gör ju inget att kunna variera sig) och lite sånt.

Att jag egentligen borde köpt mat och busskort bör icke tilläggas.

Hann inte mer än hem och vända eftersom jag blev sugen på att sola. Hoppade i träningskläder och stack till Sportlife. Tänker ta en promenad hem, det är ju ändå uppehåll! Måste hinna packa också, imorgon åker jag till min hunk och på lördagen ska jag få se honom kamma hem guldet i submission wrestling under fitness-dagen.  :-) måste dessutom träna på morgonen, så det blir till att åka hem på lunchen imorgon och byta väskor… Planering, planering  ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>