«

»

Jul 12

Sparzanza kommer medverka till en patetiskt död

Det finns vissa band som gör bättre låtar än andra band. Sparzanza är ett av de band som troligen kommer fällas för domen ”vållande till annans död”. Anledningen till att de kommer medverka till en död, (läs; min död), är för att de har gjort ett par låtar som är så bra att när jag hör dem när jag är ute och springer så glömmer jag både tid och rum, drar lufttrumsolon utan att vara medveten om det och glömmer definitivt av att kolla efter spårvagnar… Och blir jag inte överkörd av en spårvagn kommer jag väl troligen springa ihjäl mig själv under de 4 minuter låten pågår ;-) Men det är gött med lite låtar som pushar på.

Det är ju inte direkt så att man faktiskt hör spårvagarna när Sparzanzas låt Temple of the red eyed pig spelas… och det är inte direkt så att man tröttnar på den heller!

Deras lite snällare låt Follow me går inte heller av för hackor!

För att inte tala om Black Heart…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>