«

»

Nov 20

Välkommen hem, FitBit

Innan jag åkte ut till Singen & Co så hämtade jag mitt paket från Coolstuff.se – med precis just det – en cool sak. Cool, men lite onödig, precis som jag vill ha det.

Har precis konfigurerat och syncat så nu ska bandet få laddas upp, så imorgon tänkte jag dra på mig det så får vi se :) Mest spännande blir vad FitBit Charge säger om nätterna… Kanske sover räv nätterna igenom? ;-) Så känns det ibland, ändå.

Nu blir det mys med Gizmo och lite TV innan det är dags att fejksova.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>