«

»

Feb 15

Vad har hänt?!

Började dagen med färskpressad juice (tack älskling) och ostmackor framför OS.

image

Morgontrötta Gizmo tittade hellre bort mot köket, troligen i hopp om att få lite ost.

image

Jag drog mig sedan bort mot Alingsås i skitvädret, snöblandat och Fan och hans moster på vägen. Väl i Alingsås möttes jag av tomma gator och lokaler, tiggare i flera hörn och nya kebabhak i sällskap med nya affärskedjor.

Småstadsidyllen är som bortblåst :( tråkigt med tanke på att caféstaden sakta försvinner och fram växer något som du troligtvis hittar i de flesta svenska städerna: samma typer av butiker och samma typ av folk.

Som tur är har Alingsås kvar sin bästa frisör som gör mig snygg i håret :D

Drar mig hemåt om ett tag för att äta hemmagjord pizza med min lilla familj. Ikväll vankas det Melodifestivalen igen :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>