«

»

Feb 14

Tänder och oxfilé = alla hjärtansdag

Idag när jag kom hem så kom jag hem till ett hem som luktade mat och min kära sambo var i full färd (flärd?) med att laga till oxfilé och sötpotatis och potatis i ugnen. Mucho gott! :D

Åt gott med mina pojkar, drog ut en tand på Gizmo och hade de allmänt gött tills jag blev tvärtrött och i den statusen stannade jag.

image

Och vet ni, en himla fin ros väntade på mig hemma :D tack älskling!

image

Det har varit en lång och intensiv vecka som slutade väldigt bra, både på jobbet och hemma så är det nu dags för helg med hårfärgning och jobb på söndag. Woho. Fick dessutom en semla på jobbet och ångrar lite nu att jag inte ställde den i kylen så jag kunde möla i mig den på söndag, men ätit är ätit :D

Nu sover Gizmo som en överkörd grävling och det lär inte dröja många millisekunder innan både jag och hunken har joinat honom.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>