«

»

Jun 07

Vad fan dåe.

Min buss är fjorton minuter sen. Det betyder att det nästan hinner avgå två andra bussar på samma linje innan den ens kommit hit, hahaha. Snyggt. Väljer nog att ta bussen som avgår halv då :-)

Vilodag igår gjorde susen och benen var starka idag. Eller var det kanske en sockerkick såhär på morgonen? ;-) oavsett vad det var så orkade jag mer än vanligt och milen gick på några min kortare tid än tidigare trots att jag inte springer hela tiden.

Känner mig rätt pigg nu också och sett ett gott tecken eftersom jag varit väldigt trött i veckan.

Man märker också tydligt att det är en klämdag idag med tanke på hur lugnt det är överallt. Gött är det ;-)

Nu blir det strax till att avverka min sista fredag på Xenit för att sedan ta helg. Får finfrämmat från Halmstad i helgen så de vill väl till att städa lite ikväll med.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>