«

»

Jun 06

Nu är det stillat!!

Mitt sockersug sedan i söndags eftermiddag är nu stillat och illamåendet är ett faktum.

Har haft en lugn dag med bara en rätt stillsam morgonpromenad, sedan en sväng in till stan för hamburgare och rundvandring. När vi kom hem började jag läsa i en bok och efter att jag läst ut hela och varken kvarg, 85%ig choklad från lindt och massa popcorn inte stillat mitt sockersug så gick vi ner o köpte massa lösgodis.

Så nu ligger jag i sängen med en sockerkick och en skum känsla i magen men det var lätt värt det :-)

Jag var rätt trött i benen också så paus från pw/Jogg/träning och massa påfyllning av näringsämnen, goda som dåliga, var nog rätt bra.

Nu är det bara en arbetsdag kvar innan helg :-D känns ju som lördag idag dock :-D

Idag är det för övrigt ett år sedan jag och hunken hade vår andra date (tacoslunch här i Partyville) och ett år sedan the first kiss ;-) och absolut inte den sista!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>