«

»

Nov 14

Utflykt till Alingetexas

Idag invigdes mina sprillans nya vintersulor (Saabens alltså) genom en repa till Alingsås! Hann inte mer än att åka och hämta Gizmo och käka för att sedan bränna ut till syrran för skvaller, popcorn samt idol/dobido (stavning?!)

Imorgon bitti blir det en repa dit igen för hårfärgning så man är snygger och i håret :) Något trött på min utväxt som växer snabbare för var gång jag klipper mig. Mitt hår ruinerar mig ;-) Meeen det är det värt.

Gizmo skall få vara med Jossan imorgon för första gången, det ska bli intressant! Haha!

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>