«

»

Nov 15

Bildbevis på att Gizmo inte äter barn

Igår lyckades jag övertala bäste Jossan att passa Gizmo ett par viktiga timmar medan jag satt i heta stolen hos Frida-Frisör och blev ännu randigare i håret. Hon gick, med inte alls mycket övertalning med på detta, men som stöd hade hon ju J med kids också, till Gizmos och mattes stora glädje. Och för er som undrar: Det ska bara finnas två barn. Det var alltså inte tre från början och Gizmo som råkat käka upp ett.. ;-)

Jag blev snygger i håret igen, Gizmo fick långpromenad, köttbullar och bus, barnen verkade nöjda med Gizmos sällskap och Jossan och J fick leka Svensson-familj ;-)

Jag fick även syn på en fantastiskt annons i Hänt Extra (obligatoriskt hos frissan) där det räcker att man slänger på sig ett par superbrallor så blir man tight. Ska genast beställa ett gäng… och ett par pizzor. För byxorna fixar biffen!

Bra och lagom händelserik dag, med andra ord.. ;-) (lite tråkig dock, för Gizmo har sovit sen kl 12! )

 

wpid-photogrid_1416079152230.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>