«

»

Jun 20

Tvättar, städar och för över bilder

Håller på som aldrig förr här hemma, städar upp och städar bort.

För även över alla mina bilder från mobilen till datorn, det kommer att bli tungt att gå igenom dem, men kanske är det nyttigt. Kanske får det mig att dra ut på en löptur för att rensa skallen, kanske får det mig att dö i soffan en stund, jag vet inte.

Det är sällan jag ångrar saker men det finns vissa beslut jag tagit som jag önskar att jag aldrig hade ställts inför.

Anyway… jag försöker hålla mig ifrån träning idag, kedjar fast mig här hemma snart. Medan folk har svårt att ta sig iväg på träning har jag svårt att låta bli! Men som det är nu finns det inte ens en chans att jag kan träna intervaller pga att jag är så trött i benen så en dags vila får det väl ändå bli. Ska ta en promenad ner till ICA sen, kan ju gå en omväg om inte annat ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>