«

»

Maj 17

Sugen på att inmundiga ditt kilokaloriintag per vecka på en enda måltid?

Är du alltid i farten? Har du alltid bråttom och tycker du att tiden inte räcker till för att stanna upp, laga mat och sedan äta maten dessutom? Då har jag äntligen hittat ett sätt för just dig att spara både tid och pengar!

Nu finns konceptet dessvärre bara i Las Vegas (än så länge), men kanske att om du ber din lokala hamburgerrestaurang om ett mål likt detta så löser dem det åt dig. För er som inte har en aning om vad jag talar om så är det Heart Attack Grill i Las Vegas. Och ja, det är väl ungefär vad det låter som. För inte allt för många veckorsedan avled deras stamkund efter att ha ätit ihjäl sig. Hamburgarna de serverar är gigantiska och innehåller nästan exakt 10 000 kilokalorier. För er som har ett stillasittande arbete och inte tränar skulle det absolut räcka med att äta ett sånt mål – i veckan.

Till efterrätt kan ni även bli serverade en fett-smör-milkshake och varför inte pommes frites som är friterade i ister? Det tror jag att man utan tvekan får i sig efter en 1,5 kilos hamburgare.

Det är också ett ypperligt sätt, om ni vill ta livet av er på ett långsamt och plågsamt vis.

Nej, nog för att jag och Hunken, är stora fan av hamburgare på riktigt fin nötfärs så tror jag nog att vi avstår denna 1,5 kilos hamburgare och håller oss till havegrynsgröt, hemmalagad och bra mat med mycket grönsaker och för att inte glömma – kvargen (och den grekiska youghurten för Hunkens del).

Men tusan, nog börjar det allt kurra i magen när jag ser bilden på hamburgaren. Eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>