«

»

Dec 08

Sportlife VS Fitness24seven?

I flera årstid har jag varit en Sportlife-medlem och det är inget jag har planer på att sluta att vara – det jag har planer på att vara är att även ingå i kedjan Fitness 24 seven som slår upp gym både här och där. I Göteborg finns det ett på kungsgatan som ligger precis mellan mitt jobb och Sportlife, vilket skulle vara ett ypperligt ställe att träna på efter jobbet. Dessutom innebär det att jag kan träna med min Hunk oftare. :)

Det går ju nämligen inte att träna på Sportlife efter jobbet, speciellt inte på Sportlife Domkyrkan då alla andra också är där och att få plats på t.ex Body pump är ju lögn i helvete. Men Fitness 24/7 har faktiskt mycket lediga platser på passen och dessutom pass som ligger på en bra tid, så nu kanske jag snart kan dra igång med dubbla pass igen! Tål att tänkas!

Sportlife kommer dock att byta namn till Nordic Welness för att modernisera sig lite. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om namnet, några åsikter kring detta? För mig kommer nog Sportl… förlåt, Nordic Welness, alltid vara Sportlife.

 

1 kommentar

  1. Carro

    Jag tycker namnet låter som ett SPA eller nått. Men ngt måste ju de heta nu när ägarna delat upp gymmet mellan sig och gått isär .:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>