«

»

Apr 15

Spontan joggingtur i frustrationen mot Nordic Wellness

Det blev ta mig tusan ingen träning imorse. Återigen strulade kortläsaren på dörren till Nordic Wellness Domkyrkan så jag och en annan stackars morgonpigg tjej stod utanför, klockan 05:30, och ringde till vaktbolaget i ilska, svett och tårar. Typ.

Vaktbolaget kunde återigen inget göra, så det var bara att bege sig till jobbet…

Något som var bra i allt detta elände var att jag fick en extra månad på mitt träningskort som kompensation, kom hem i tid, hann hämta ut ett hemligt paket, fixa hemma, tvätta och sedan bege mig ut på en galopptur för att få ur mig energi, frustration och massa negativa tankar. Än idag undrar jag hur jag orkade springa 2,1 mil förra året utan att dö (även om det var nära) när jag nu knappt orkar 1 km utan att stanna. Men intervaller går bra, haha!

Rundtur i smala Partyville

Rundtur i smala Partyville

 

Och eftersom jag alltid ligger ett år efter i modet så är det nu i år som jag har dragit på mitt ett par shorts över de tighta träningsbyxorna för att bespara alla synen av min omkring skuttande rumpa. Det känns faktiskt väldigt bra för tighta träningsbyxor lämnar inte mycket åt fantasin.

Jenka in the hiss

Jenka in the hiss

Bilden ovan är tagen i hissen på väg upp till nionde våning (nästa gång blir de trapporna!) så nej vi har inte såna vackra väggar i lägenheten. Ville mest bara visa min fantastiskt fina utstyrsel.

På tal om lägenhet, nu är det hög tid att vi får ett inflyttningsdatum i vår sprillans nya lägenhet… det närmar sig nu! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>