«

»

Aug 15

Smått seg i benen

Såhär dagen efter passet med kettlebell känner jag mig lite seg i benen. Blev ingen träning nu på morgonen eftersom jag behövde sova mina sju timmar. Hann dock i sista sekund slita ned mig träningsväskan så det blir ett pass på gymmet efter jobbet, sen ska jag hem och greja.

Låter som att jag ska hem och renovera men nej, så är icke fallet.

Min hunk har lämnat mig och vi ses inte förens imorgon på kvällen så jag ska passa på att göra lite saker som andra tycker är tråkig, men som jag mår bra av (städa, rensa, slänga saker).

För övrigt sitter det en kille i min ålder framför mig och lyssnar på pop. Jättejättehögt. Typ alicia keys-pop. Han har dessutom glömt en klump vax i håret. Eller ja, jag hoppas det är vax.

2 kommentarer

  1. umbaad

    haha, fråga vad han har i håret :)
    träna snart?

  2. Jennifer Tiderman

    Ja! Innan helgen hinns inte, men nästa vecka? Ska vi köra ett pass eller gym?!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>