«

»

Mar 18

Skönt med varierande träning!

Jag satte i mig keso med apelsin och banan till frukost och sen Axa Great! till mellanmål och en massa vatten. På det sprang jag till Sportlife Domkyrkan, och denna gången gav jag lite mer eftersom det ändå inte var så långt. 3,2 km blev det och med en medelhastighet på 10,8 km/h, jag vet att jag kollade på Cardiotrainern när jag var vid Järntorget och då stod den på 12,8 km/h, men alla dessa stopp drar ju ned det väldigt.

Väl på Sportlife fick axlar och rygg sig en omgång. Jag köpte en ”Verry Berry”-proteindrink och begav mig hemåt igen, tog en powerwalk på nästan 3,7 km och med en medelhastighet på 7,5 km/h, vilket jag vill anse som rätt bra med tanke på att det var uppför hela vägen och jag även här  blev tvungen att göra några stopp.

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>