«

»

Maj 22

Sista minuten-beslut

Igår kollade jag på SMHI för att få ett hum om vädret denna morgon. Det skulle regna hela natten och hela morgonen varpå jag packade min väska för att åka till gymmet istället för att springa i snålblåst och ösregn.

MEN, imorse var det tusan inget regn och man kunde skymta lite blå himmel genom molnen. Bestämde mig således för att återigen galoppera omkring ute. Sagt och gjort.

Insåg dock att molnen bakom mig och framför mig var totalt kolsvarta… Tog en runda på 7,5 km och stack hem och gjorde lite squats. Blev ett bra pass även om det inte blev som planerat. Var väldigt glad över att slippa springa i regn också, hade ju inte haft någonstans att gömma mobilen, men det finns ju åtgärder kring allt:

image

Två omgångar med BCAA är svalda och över 700 kcal är redan brända så nu åker jag till jobbet, där blir det fiberberikad havregrynsgröt! Ikväll blir det en tjejdejt med Jossan och god mat :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>