«

»

Maj 23

Nu ska jag…

…åka till Nordic wellness och köra helkroppsövningar till dess att jag bara ligger som en liten hög på golvet.

Blir inte så mycket gymmande nu eftersom jag kör cardio utomhus så det lär inte bli en svår match!

Bara busschauffören kunde tänka sig att åka… Verkar vara något problem med bussen dock. Han pratar med någon tekniker och de låter som att han bara glömt handbromsen. Haha. Fast så illa kan de inte vara.

Random bild:

image

Och nu får jag ett spel om vi inte åker… Jävlar. Var gött längesen jag åkte med tidiga bussen och så blir det såhär… >.

Verkar som att denna bussen inte går. Fan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>