«

»

Nov 17

Roar mig med att blockera kontakter

Bränt runt som en vilde efter jobbet och fixat diverse förnödenheter och såklart hämtat Gizmo på dagis sitter jag äntligen i soffan och…blockerar kontakter på telefonen. Nog för att Truecaller gör sitt jobb – men inte alla gånger – så jag lägger in extra blockering på de som ringer extra ofta, haha. BARA FÖR ATT JAG KAN! Truecaller är bra, men otroligt irriterande att den plingar till/vibrerar till vid ett samtal som blockeras, för jag tror ju omedelbart att det är SMS men… nä.  Nu ryker ni, era jävlar.

wpid-photogrid_1416244853090.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>