«

»

Nov 17

Jawbone up24 vs Fitbit Charge

Vad ska man ha? Jag vet bara att jag vill ha, haha, och att jag redan skapat mig säkerligen tusen olika scenaror där dessa armband kan komma väl till pass.

Frågan är om man ska ha Jawbone up24 eller Fitbit Charge?

Priset är ungefär desamma och båda kan synkas med dator och mobil. FitBit har ju dock en sync mot telefonen som gör att man kan se i den lilla displayen på träningsarmbandet när någon ringer… och Jawbone har ingen display ens.

Funderat fram och tillbaka hela helgen och var säker på att jag skulle köpa en Jawbone up24 till mig själv – när jag idag fick mail från Coolstuff om att nya FitBit Charge kommit. Fuck. Snacka om att ställa till det för mig men jag är å andra sidan glad över att jag inte spontanköpte Jawbone igår…

 

Båda kan synkas med min HTC One (m7) också, vilket ju är ett plus, haha. Nä, får läsa fler recensioner och fler specifikationer innan jag kan bestämma mig.. Lär sitta uppe hela natten ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>