«

»

Apr 22

Piggare men inte återställd

Va? Smygreklam?? :)

Nog för att jag mår bättre idag, Har varit feberfri sen natten mellan fredagen och lördagen, halsen blev återställd ovanligt fort (hade jätteont EN dag?!), men är förkyld fortfarande. Känner mig rätt kass i huvudet också men det är troligen för lite frisk luft och för lite aktivitet.

Har suttit och druckit upp en flaska (är det bara jag som känner mig som en bebis som dricker ur sin nappflaska när man dricker vatten ur vattenflaskor?!) med aminosyror och vatten (blir torrt att dricka enbart pulver…) så nu ska jag åka till Sportlife Almedal för att sola, haha. Det känns som en lagom aktivitet. Jag vet ju att ju mer stilla jag är desto segare blir jag, och imorgon är det måndag vilket betyder jobb så det är dags att återgå till det normala.

Puss

 

3 kommentarer

 1. Björn

  Ser ut som man ska byta tillbaka till Sportlife Almedal =)
  hoppas du blir helt bra snart

 2. Jennifer Tiderman

  Har du bytt bort Sportlife Almedal menar du? :) Hehe!
  Tack ja, det hoppas jag med! Helt värdelöst att vara energilös.

 3. Björn

  Hehe eller bytt bort har kvar kortet på sportlife men tränar på träningsverket fr det ligger närmare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>