«

»

Jun 05

Pigg kropp men trött knopp

Huvudet är som kola, är verkligen sova-trött, medan kroppen fortfarande är på G. Man kan väl säga att jag känner mig lite ur balans ;) Trots att klockan ringde 04:45 imorse och jag hann med 11 km innan jobbet och sen ett bröst- och tricepspass på det på Sportlife så är kroppen inte trött.

Men vill inte träna mer idag ändå, tror huvudet behöver vila så jag försöker varva ned med en tonfisksallad och lite vatten. Blir upp i relativ tid imorgon också för att köra cardio på morgonen. Idag var första gången på länge som jag kunde springa utan att få ont. Nog för att det tog 8 km innan det började kännas bra, men ändå ;) Och nej, jag sprang inte konstant i 8 km med smärta i benen, så dum är jag inte.

Får hoppas att träningsvärken i insida lår lagt sig imorgon med för nu är den olidlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>