«

»

Jul 16

Nu har jag gjort något jag ångrar. Djupt.

Jag brukar ju förespråka att jag icke skola göra saker jag efteråt kan säga att jag ångrar. Dock har jag brutit mot mina egna regler och kan nu med handen på hjärtat säga att jag har gjort något jag ångrar. Djupt.

Jag har nämligen firat den 201:e sockerfria dagen med ungefär 500 gram lösgodis, en halv Ben & Jerrys apple pie-ice cream, en halv SIA Wienernougat och en skål med popcorn. Och två filmer. Samt två vilodagar. Kan ni tänka er hur jag mår idag? Efter att detta hade inmundigats mådde jag väl ändå rätt bra, kände dock att kroppen fick en sockerkick som hette duga, samt att somna på kvällen blev lite jobbigt, jag som annars somnar som en stock och sover så hårt att jag vaknar utmattad.

Illamåendet dök upp som ett regnmoln på himlen direkt när jag vaknade idag och bara tanken på godis får mig att vilja köpa upp alla godisfabriker i hela världen för att sedan fylla ett fartyg med allt godis och göra en Titanic av det hela. Alternativt fylla all världens rymdraketer och skicka ut godiset till alla aliens så de kan få känna av hur det är att föräta sig på godis.

Kan inte påstå att jag känner ett sockersug direkt och kommer troligen fortsätta med mina sockerfria dagar, istället för att ha syndat två dagar av 203 dagar är det nu tre dagar som äro synd.

Still counting: Sockerfri dag 200 av 203 – och detta kan jag säga redan nu för idag blir det till o vara nyttig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>