«

»

Maj 14

Nu börjar jag bli människa!

Kroppen har återhämtat sig rätt bra idag, tror jag. Har gett den massa vatten och mat så nu bör jag vara såpass bra att jag kan träna imorgon! Kanske ska dra ett halvt maraton igen?

Eller inte, men träning blir det. Har verkligen latat mig idag, förutom på jobbet då det var vansinnigt mycket att göra. Är hemma och väntar på Linas Matkasse, hoppas att den kommer för förra gången VAR DET NÅGOT TEKNISKT JÄVLA FEL som gjorde att jag satt mellan 16-22 och väntade i onödan.

Kassjäveln har numera en timma och 32 minuter på sig att levereras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>