«

»

Jun 29

Nu blir det ju helt fel

Jag borde ju vara ute och träna nu. Huu. Vilodag trots att jag är frisk…

Anyway, idag är det fredag! Men det vet ni nog redan va? Det blir jobb och sedan middag på stan antar jag, ytterst trevligt. Imorgon klockan 10 styr vi färjan mitt dansk mark, så jag får inte glömma att köpa åksjuketabs haha. Blåser det mycket vet jag inte var jag ska ta vägen  :-P

Detta betyder alltså att det blir vilodag imorgon med, men på söndag borde mina ben vilat ikapp sig tillräckligt under denna veckan för att ta mig runt milen igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>