«

»

Maj 24

Nära döden-upplevelse

O.m.g. Min kropp… Träningsvärken sitter där den ska, om man säger så. Det är knappt så att jag kan le, haha. Stramar och sträcker lite här och var. Känns ju att man lever…

När jag kom hem gjorde jag och hunken varsin räkmacka. Detta är tänkt att bli vår fredagsmys framöver!

image

499 kcal hamnade mitt kalas på.

Efter den tog vi en promenad i solen och sedan stack vi hem och åt mango, vindruvor, päron och popcorn. Två bitar med mörk choklad fick det bli också.

Imorgon kör jag ett cardiopass utomhus som vanligt, sen hem för att duscha och därpå blir det raka vägen till Alingsås för att fixa till frillan, fira ena brorsan som tar studenten samt fira mor på hennes dag. Får passa på, ju! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>