«

»

Feb 06

När motivationen försvinner

I några dagar har jag gått och lurat på vad jag vill framhäva här i bloggen – kanske ett inlägg om Svättlet-ligan på gymmet, om den högerextrema reklamen vi fick i paketet av Torrbollen, om vädret eller om hur stark min hunk är. Tja, ni vet, jag har inte bestämt mig för något utan har velat skriva om det som fallit mig in.

Nu, när jag sitter här och är redo för att skriva så försvann motivationen. Kanske att den spolades ner i handfatet, eller i dass, eller så glömde jag den i garderoben. Inte vet jag – men puts väck är den jäveln!

Goran är och stryper ut folk på träningen medan jag slöglor på Farmen. Jag har fixat och donat lite, packat om min väska och gjort i ordning lite program för pulsklockan. Den fjärde februari blev ett bra pass med många kalorier brända!

Måste skrämma upp min puls lite mer!

Måste skrämma upp min puls lite mer!

Idag blev det mindre bra. Har sovit bra men åt på tok för lite igår vilket jag fick lida för idag. Har ätit desto mer idag, har lagt till knäckebröd lite här och där och sett till att äta med jämna mellanrum. Blev lite dumt igår när jag var ute och fikade med My, nämligen. Tjatade ju så mycket att vi glömde bort det där med att äta… ;)

Tror även att jobbet kan påverkat en del också, det har varit intensiva veckor i och med att jag lär upp mig inom ett nytt område, så nu är det inte bara Citrix, Microsoft och rutiner som gäller, utan nu är det även orderhantering och en sjutusans massa siffror… Men det är kul! Dagarna går ju fort, och ju snabbare de går desto snabbare kan jag och Goran flytta till vår nya lägenhet… :)

Får se om jag under morgondagen kan avsluta det benpass jag påbörjade imorse, eller om jag kör bröst och bröstrygg. Återstår att se. Nu ska jag fixa det sista och sedan är det näääästan dags för the Hunk att komma hem!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>