«

»

Jul 24

När jag lägger manken till…

..så händer det grejer. Jag har tvättat och diskat, fortsatt flytten av bilder och flyttat säkert 50 000 bilder, raderat 10 000, tagit bort 5000 kopior, ätit köpesallad, ätit massa naturgodis, rensat datorn på skit, gått långpromenad och ätit jordgubbar. Mätt som en plätt sitter jag i soffan och förbannar fotbollen som inte låter mig se på Halv åtta hos mig.

Det var en rosa jag som var ute o gick:

image

Såg förresten en sjukt stor råtta i en tunnel som satt bredvid en pommes frites, blev vansinnigt rädd. Oklart om den levde. Undersökte inte det av förklarliga skäl.

image

Nu är jag varm, mätt o trött så snart blir det nästan fullt sleep mode. :-D

Två dagar kvar till semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>