«

»

Maj 17

Mycket på en gång

Idag pussade både jag och Gizmo Goran hejdå eftersom han drar på galej och återkommer inte förens imorgon eftermiddag. Innan dess hade vår lilla latmask tagit sovmorgon och hade nog velat ligga kvar om jag inte släpat upp honom. Han fick komma ut och sedan göttade han till det på balkongen:

image

Jag och Gizmo passade på att bege oss ned till Lindholmen för att spana på den otroligt snabba eliten (nej, dessvärre syftade jag inte på någon av mina kollegor, dem såg jag inte röken av) som brände förbi vid halv två ungefär.

Gizmo fick uppleva sitt första Göteborgs varv (han hade nog velat springa med) där han blev ”utsatt” för helikoptrar, motorcyklar, orkestrar, live-band, högljudda bilar, folksamlingar, applåder, hejarop, vansinnigt snabba människor och mycket annat men det gick bra (med lite mutor, alltså gottebitar och pinnar):

image

Gizmo fick komma hem och vila och dricka vatten innan jag återigen släpade ut honom, men nu bara ut på gräset för lite häng innan solen gick ned :) han jagade humlor och åt harbajs (dock efter att han pussat på mig, tack och lov):

image

På kvällspromenaden var han på väg ned till ”leksaksaffären” men insåg att det var stängt 😁 Lika bra det kanske, tokhund!

image

Nu ska jag påbörja Kristian Gidlunds självbiografi, får se hur långt jag orkar läsa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>