«

»

Maj 18

Dör nog lite i soffan, en stund. Bara en kort stund.

Med en hicka från helvetet sitter jag äntligen ned och gör ingenting (läs: blir rastlös direkt).

MEN; jag har hunnit med en långpromenad med Gizmo som genast kastade sig i plurret och busade med två lösa dvärgschnauzrar. Sedan körde jag igång en tvätt, gick och handlade först på Lidl och sedan på Accent (jag har köpt en RYGGSÄCK… det ni) och Coop (herrejävlar vad mycket bättre och finare frukt- och grönsaksavdelning Lidl har än Coop… galet). Snodde ihop en sallad (samtidigt som jag käkade naturgodis till lunch) för 10 pers typ, kokade bulgur och har blötlagd på TOK för många kikärtor och kycklingfilén är i ugnen.

Drog av våra gamla sängkläder och slängde in dem i tvätten, skurade av sjölukten på Gizmo i duschen och tvättade alla golven medan han flög omkring som skjuten ur en kanon för att torka.

Kycklingen är snart klar, sedan är det dags att gå ut med Gizmo igen. Kanske kan tvätta fönsterna när jag kommer in igen, för det behövs sannerligen.

Sedan, sedan kan jag nog däcka i soffan en stund :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>