«

»

Jul 27

Morgonpromenad med livet som insats

Idag hoppade jag glatt upp ur sängen (överdrift 1!) och skuttade i träningskläderna (överdrift 2!) för att sedan galoppera ned för trapporna (överdrift 3 och 4 eftersom jag åkte i hissen.

Vädret torde vara sig aningens mulet men inte direkt regn-mulet och solen lös nästan igenom. Traskade på bort mot Jonsered och när jag svängde om och under E20 insåg jag att hela himlen framför mig totalt fuckin´jävla kolsvart.

Jahapp, jag kommer idag dö av en blixt i huvudet. Jag var övertygad, ökade takten eftersom det inte kändes optimalt att gå längs vatten när det såg ut sådär på himlen. Men jag hörde inget muller (möjligen för att Filip och Fredrik babblade på så in i norden i mina hörlurar) så istället för att bege mig en säker väg hemåt fortsatte jag hela rundan runt. Och det var först nu, 5 minuter hemifrån som de började mullra och nu är det tamigtusan mörkare ute än när jag gick…

Yeye, fick svettats bort 956 kalorier på min nästan 1,5 h långa PW vilket kändes väldigt bra med tanke på dagarnas popcorn, jordgubbar, kesella och naturgodis som jag satt i mig ^^ Det är dessutom dubbla kalas och bio på G idag… :)

Men så är det också semester! :D Och idag kommer min hunk hem, som varit på flykt sedan i tisdags!! :) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>