«

»

Jan 27

Min nya träningskompis!

Jag är ledsen, PT-Goran, men du har fått konkurrens på gymmet. Och nej, då syftar jag inte på Svättlet (blandning mellan Svettet och Äcklet) som aldrig aldrig aldrig byter kläder och som dessutom har så kort gamla shorts att kalsongerna hänger ut, utan jag syftar givetvis på min vän Suunto Quest ;-)

Efter många om och men som har pågått under ett årstid fick jag äntligen tummen ur och investerade i en pulskocka av märket Suunto. Blev rekommenderar Suunto Quest av en tjej på Intersport i Nordstan och insåg ganska snabbt att den uppfyller alla mina behov, vilket ingen annan klocka gjorde…

Hittade ett paket som inkluderade fotpoden (som mäter distans bland annat) samt bältet som mäter pulsen på www.addnature.se till ett väldigt förmånligt pris!

Suunto Quest Black Running Pack

Suunto Quest Black Running Pack

 

Till detta ingick också en USB-sticka som gör att du kan både exportera och importera mellan din dator och pulsklocka för att få en lättare överblick på din träning – och sidan man går till då är movescount.com. Sjukt bra, med andra ord!

Oerhört mycket kul och bra funktioner som förhoppningsvis skall hjälpa mig i träningen, dessutom ser man hur lång tid man har kvar till återhämtning – vilket kan minska risken för skador/överansträngning.

Så med hjälp av Quest och PT-Goran skall jag nog bli sjuhelvetes vältränad så småningom ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>