«

»

Aug 19

Med utsikt över staden

Vy från vårt sovrumsfönster… Större delen av Göteborg, läppstiftet och man skymtar en stor del av Liseberg under månen :-) riktigt fint och vi får passa på att njuta av utsikten innan de hunnit bygga upp de andra husen…

image

Idag har jag lidit av en rastlöshet som heter duga och som inte gått att stilla eftersom att så fort jag gör något ansträngande så blir jag trött och vill bara sova. Antar att det är spänningen som släpper och allt slit med flytten som satt sina klor i mig och vägrar släppa.

Får se om de blir träning imorgonbitti, tänkte en promenad och sedan body pump på kvällen.

Eller så stannar jag hemma och fixar mer i lägenheten men å andra sidan har jag inte så mycket jag kan fixa utan Hunkens hjälp.

image

Det är hyllor, tavlor och speglar kvar att hängas upp nu :-D

image

Jag lagade en riktigt middag till hunken idag också, som vi avnjöt vid vårt nya matbord. Jag gjorde kyckling och grönsaker i ugn med jordnötssås och äggnudlar. Mycket gott.

Nu skall vi försöka sova och se om, iaf jag, kan känna mig lite mer mänsklig imorgon.

Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>