«

»

Jul 26

Måtte djävulen ta förkylningen!

Att dag efter dag vakna upp med ett huvud som känns som att det skulle kunna agera bomb innanför en självmordsbombares jacka, en näsa som inte slutar rinna och en röst som inte är av denna värld är jag NU MÅTTLIGT TRÖTT PÅ SKITEN.

Jag kan inte träna. Minsta ansträngning och jag blir andfådd. Det känns som att jag gjort något outhärdligt hemskt för att bli bestraffad med detta snart outhärdliga straff. I vilket fall har jag tagit mig ut till Partille och ballen. Eller ja, Partille och Goran kanske jag ska skriva, haha. Men här finns en balkong och ett riktigt bredband. Kan hellre sitta i hans lägenhet än i min lilla instängda sak.

Hittade åtminstone något alldeles förträffligt bra på Spotify förut! Eller ja, två alldeles förträffliga låtar. De återfinns på skivan Elton John vs Pnau – Good morning to the night.

Den första låten heter precis som skivan; Good morning to the night och givetvis får ni den här:

Låt nummer två, som nog är snäppet bättre heter Black Icy Stare och är på samma skiva, men kan dessvärre inte hittas på youtube, så här får ni spotifylänken: Elton John vs Pnau – Black Icy Stare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>