«

»

Jul 25

Man får ta tillvara på det lilla

image

Trots att det bara är onsdag och jag mår skit fortfarande orkade jag med en picnic i slottsskogen med min hunk. Jag fixade en äggbaguette och en rostbiff ned potatissallad-baguette till hunken och kycklingsallad till mig. Som grädde på moset blev det jordgubbar med vaniljkesella och kanelbullar också! Nu ligger jag i sängen och känner mig riktigt bakfull. Inte illamående men ni vet väl känslan av huvudvärken dagen efter? Får bli ett par avsnitt av New girl och sen sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>