«

»

Apr 07

Man vet aldrig vad som komma skall

Påsktur

Hade någon sagt till mig i fjol att jag skulle springa över en mil, och dessutom på Linnégatan i Göteborg, så hade jag troligtvis asgarvat dem rakt upp i ansiktet och avfärdat deras otroligt korkade påstående illa kvickt.

Tog mig en sväng idag, på över en mil i solskenet. Hade tusan ingen aning om var jag var ett tag, men det blev ju bra ändå. Tror jag var i Kungsladugård och vände, och strax ovanför Högsbo. Känns grymt bra i vilket fall, var dock galet jobbigt att efter ca 7 km springa upp för Linnégatan med solen i ansiktet, folk måste trott att jag inte var riktigt klok :)

Nästan överst på Linnégatan var det en jättesöt liten tant som stannade mig för att önska mig glad påsk, DET gillas! Även om jag fick stanna så gjorde det inget, kanske var det av rent medlidande hon ville önska enstöringen Jeffe en glad påsk? ;-)

Nu blir det en välförtjänt dusch! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>