«

»

Apr 26

Lika hatisk som jag var igår är jag fnittrig idag…

En liten del av samlingen!

Man kan väl med näven på hjärtat säga att jag har varit mer fokuserad på träning än vad jag var idag. Är ganska imponerad över att PT-Carl stod ut med mig och inte lämnade mig under skivstången medan jag körde bänkpress. Kan meddela att det är knivigt att balansera tunga vikter på armar som är lika starka som sönderkokta spaghettin, speciellt när den vänstra spaghettiarmen är mer sönderkokt än den högra.

Just nu sitter jag i soffan och dricker en proteinshake med smak Päronsplit och längtar efter att hugga in på min nya 2 kilos hink med Body Sciences goda kasein. Meeeen en shake i taget! Funderar även på hur i hela helvete jag ska kunna duscha och tvätta håret, eftersom jag knappt ens orkar lyfta mina spaghettiarmar.

Känns gött att ha gjort två träningspass i varje fall, ett imorse i en regnig soluppgång och nu efter jobbet.

Nej, fokus på att duscha och sno ihop en tonfisksallad nu, sen plugga till AD-cert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>