«

»

Sep 13

Lämna mig inte!

Älskling, detta går inte.
Icke hållbart.

Så fort du sover borta drömmer jag mardrömmar. Inatt till och med dubbla.

Nr 1, kortfattad:
Jag och tio andra skulle åka hiss upp i ett gammalt hus som ligger i en skogsdel som heter Stockedalen ute hos mamma. Hissen stannar givetvis. Och börjar svaja och vara på väg ned… Hej panik.

Nr 2, kortfattad:
Jag är i Alingsås, på väg till tåget för att åka hem. Måste gå upp genom en tunnel, i tunneln finns skylt om att en man skär ut unga tjejers iris. En ung kille försöker varna mig, jag ringer en vän och ber om hjälp men får svaret ” vad är det som inte kan vänta till måndag?”. Visar sig ganska snart att killen som försöker hjälpa mig är han som vill skära mig i ögat.

Inser dock att det stod siri och inte iris, vet inte om de väntade på ebb tjej som heter siri eller om de var trötta på funktionen siri i iphone.

Lite oklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>