«

»

Jun 23

Jordgubbar, regn och trevligt sällskap

Även denna midsommar kan beskrivas som rubriken lyder: Jordgubbar, regn och trevligt sällskap. Givetvis har jag hunnit med att träna också ;-) Inte gym, men cardio. Det vill till mycket för att jag ska skippa mina morgonturer. Igår blev det 15 km blandat både med power walk och springa. Imorse blev det bara en mil power walk.

Midsommar tillbringades ute i Långared hos Farao där det grillades kycklingfiléer och jordgubbar med kesella som efterrätt. MYCKET gott. Förra midsommar stod jag i klänning och bytte tändkasett på min och mammas bil, i år fick jag istället agera tekniknörd och hjälpa Farao att få igång hans nya TV-box och sändare och hela kittet.

Undrar vad det blir nästa midsommar? :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>