«

»

Jun 06

Jeffe VS Benen 1-0

Nationaldagstur

Eftersom jag har haft problem med benen ett tag har jag inte sprungit några intervaller och inte långa sträckor. Främst för att det inte har gått… Idag värmde jag upp genom att gå de ca 4-5 första kilometerna, sedan började jag jogga lite lätt. Fungerade relativt bra men fick gå igen efter någon kilometer. Fortsatte att jogga i lugna intervaller och helt plötsligt kom jag på mig själv med att springa istället – utan problem.

Smalbenen gjorde inte alls ont, varken när jag sprang eller när jag övergick till power walk, och låren kände jag inte av alls. Hur bra som helst! 

Något annat som gjorde mig ytterst glad var att istället för att jogga har jag börjat springa. Jag har ju hela tiden hållit mig runt 10 km/h när jag är ute och joggar, kollar man på statistiken nu i Cardiotrainer så har jag haft en maxhastighet på 15 km/h och detta utan att springa intervaller eller att springa för livet. ^^ 

Nu ska jag äta upp min keso med banan, min proteinshake och fylla på vätskedepåerna med lite citron- och limevatten sedan ta mig en riktigt välförtjänt dusch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>