«

»

Jun 02

Jag har hittat väskan med stort jävla V!

Hunken om någon är nog medvetet om mina väskproblem…

I vintras hittade jag dock en från märket Fiorelli som jag gladeligen köpte – för att upptäcka att den blev helt sönderskavd på handtagen efter knappt en veckas användning för att slutligen säcka ihop. Suck.

MEN NU! Nu har jag hittat väskan jag vill ha! 

Det är från märket Guess (som har en sjutusan massa snygga väskor och dessutom liknande DKNY men sistnämnda ligger ju tusenlappen över i pris) och jag har ju en Guess-klocka så varför inte en Guess-väska?

Har länge letat men såg denna idag och föll pladask, den vill ska jag ha! Nu är det dock lite länge kvar till Tomten kommer och till jag fyller år dock, så får skramla ihop själv :D

Guess Manda medium carryall!

Guess Manda medium carryall!

Den finns även i en ljusare brun och en mörkare brun (sistnämnda verkar dock vara mindre vanlig), men troligen blir det en svart jag köper, kan ju matcha den till allt! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>