«

»

Jun 03

Sista knappt hela veckan

Shit. Måndag idag, vilket betyder att denna veckan är sista veckan på Xenit.

Nästa vecka sätter vi stopp för kapitlet Xenit och påbörjar ett nytt kapitel, med nya utmaningar. Det ska bli spännande!!

Idag hann jag avverka milen innan det var dags att vända hem. Helt sjukt trött, ögonen ville bara stängas, haha. Hunken och Danne kom hem vid midnatt, det var varmt och jag var drömt och vaknat av fågelsång innan klockan väckte mig. Men det gick ändå!

Fick även på mig klänning idag, fantastiskt skönt att slippa jeans. Måste bara skaffa mig ett par klänningar till.. :-D

image

Erkänn ni avgudar mina takortpåbenenifarten-bilder?… :-)

Inte ett moln på himlen idag, hoppas det håller i sig så. Och du, glöm inte:

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>