«

»

Mar 12

Jag har gjort skönare saker!

Idag efter jobbet la jag mig i solariet en liten stund, för att sedan inse att det var 70 minuter kvar till body pumpen.

Jahaja. Fick umgås med både löpbandet och crosstrainer i nästan en timma för att fördriva tid. Body pump-passet hölls av en Jonas som var stand in för en Jonathan, och inte sjutton körde han det nya passet, alltså release 80. Nästa vecka släpps release 81 i varje fall, det ska bli kul! Och ja, jag vet att många ställen redan kör den :) Sportlife ligger väl lite efter.

Eftersom passet med body pump låg så sent, så hann jag inte duscha! Inte ok! Fick köpa mig en Verry Berry (proteinshake) innan jag satte av hemåt. Så nu är jag hemma, har galet ont i benen MEN jag är nyduschad och redo för.. öh, att sova :)

Imorgon blir det nog en vilodag! Läs NOG… har ju inte invigt mitt vätskebälte och min löparjacka än!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>