«

»

Apr 25

Jag blir så hatisk!

Svetten bara rann, tårarna var inte långt ifrån och jag kände hur hela jag höll på att gå i bitar. Ilskan inom mig kokade, handflatorna sved efter gokart-körningen igår, benen värkte och träningsvärken i armarna gjorde att det tog emot. På med strapsen jag köpt på MM Sports, virade fast vikterna i handleden och blev tillsagd att köra ännu hårdare.

Det enda jag kunde tänka på var hur fruktansvärt mycket jag hatade PT-Carl just då. När jag hade tänkt ungefär fyrtioelva gånger att nu kan jag inte hata honom mer gick vi på en maskin för att träna vaderna. Bristningsgränsen var nära och jag ville bara ge upp, men tog i för kung och fosterland och jag överlevde.

Upplevelsen PT-Carl gav mig idag var tämligen något att rekommendera. Det är väl såhär det ska vara att träna, eller? :) Sen att jag inte tränat på en vecka pga feber och förkylning, samt hade ont lite varstans i kroppen från gokarten igår var ju en annan femma.

Imorgon är det på´t igen! Ska se om jag kan somna strax så det blir en morgonpromenad imorgon igen – om jag kan gå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>