«

»

Jul 30

Jag är tillsammans med en kampsportande konstnär!

Idag efter jobbet tog jag och brände förbi Posten så jag kunde hämta ut mitt paket. I detta paket befann där sig bland annat fyra stycken anti-glidskärbrädor och fyra stycken alldeles förträffligt snygga och färggranna knivar! Jag gillar färg och jag gillar sånt som sticker ut, därför passar dem mig ypperligt!

Jäklar vad jag ska hacka banan

Jäklar vad jag ska hacka banan

Min käre kampsportande hunk har dessutom nojat ett tag över att hamna i bloggen efter att ha ritat ett alldeles förträffligt och på-pricken-likt-självporträtt av sig själv på en lapp jag fann en morgon. Jag har besvarat nojan med att skratta lite bara vifta bort alla tankar på att sånt hamnar i bloggen. But, guess what? sånt hamnar i bloggen!

Goran van Gogh

Goran van Gogh

Att detta självporträtt hamnar i bloggen kan vara som en liten hämnd över att hunken faktiskt gått bärsärkargång i mitt kök (samtidigt som han lagade middag, det var jättegott min kampsportandekonstnärskock!) och dödat den större delen av min kaktus. Frågan är vad han försökte åstadkomma med att ens vara i närheten av min kaktus? En kaktussallad? Plantera om den? Ge den lite kärlek? Använda den som stekspade? Vad vet jag, det jag vet är att den numera är provisoriskt nedtryckt i sin kruka och jag tänker inte röra den.

Lutande kaktusen i Masthugget

Lutande kaktusen i Masthugget

Förövrigt #1 så har jag känt mig lite däven på eftermiddagen, möjligen i brist på frisk luft och… nä, det var nog bara det. Och förövrigt #2 så ska jag nog köra augusti som en riktigt bra månad – både tränings- och kostmässigt. Det är bara 31 dagar, borde inte vara några problem alls! 31 dagar av minst 31 timmar träning och ett lågt men bra kaloriintag.

2 kommentarer

  1. Goran McHunk

    Efter detta inlägget tänker jag fan INTE ta med dig till Kroatien!

  2. Jennifer Tiderman

    Joho!! :) Du kan icke stå emot Jeffekten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>