«

»

Apr 07

Idag tackar vi Stadium och Skopunkten

Idag invigde jag dagen med en power walk/joggingtur. Invigde inte bara dagen utan detta var ju årets första tur utomhus! Fantastiskt befriande. Plusgrader, solsken och tomma gator. Nu bor vi ju förvisso i Partille och här är det sällan fulla gator, men klockan sju en söndag morgon är det inte många levande varelser ute.

Tätt därpå dammsög jag, åt frukost och tog en dusch för att sedan bege mig in till City – närmare bestämt Nordstan/Femman. Var tvungen att ordna på mig ett nya skor och träningsbyxor/kläder och sagt och gjort! Tacka tusan för att Skopunkten har sitt ”Tag 3 betala för 2″-erbjudande året runt och tacka tusan för att Stadiums ”kick off”-rea! Stadium erbjöd Tag 3 betala för 2 – på allt i hela butiken. Fick med mig ett löparset (löparjacka med byxor) som räknades som en vara, samt två träningslinnen. Från Skopunkten fick jag med mig två ballerinaskor och ett par vita promenadskor.

Att shoppa smart tycker vi om! Har dessutom sålt lite ytterligare kläder på Tradera så det svider inte så förbaskat i plånboken alla gånger.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>