«

»

Sep 16

Helrenovering

Efter en god natts sömn, frukost, städa, träna 2 timmar (!! gick sjukt bra) och en dusch tätt följt av hårinpackning, ansiktsmask och krämer hit och dit känner jag mig nu som en ny människa.

Ska ta en sväng på Allum och se om jag kan hitta mig någon bikini inför utlandsresan med jobbet i veckan, och sedan hem och laga mat till min hunk som även denna söndagen anländer till Sverige, men denna gången ifrån London och inte från Berlin som förra söndagen.

Anyway, gympasset på Sportlife var över förväntan. Först hade jag ingen lust alls, men när jag väl kom dit fick jag enorm energi och gav benmusklerna ett pass som hette duga. Finns en maskin som heter Calf, där man sitter ned och enbart puttar iväg en vikt med tårna, typ, som jag lekte en stund med och slutade inte förens jag plockat på vikter på 122 kilo. Det kändes bra! Första vikten startade jag på 58 kg och gick sedan uppåt… var nog starkare än vad jag trodde i mina vader!

Det blev mycket utfall med och utan vikt, squats, springa, trappmaskin, crosstrainer, framsida lår och givetvis plankan och andra magövningar som avslut. Ett oerhört bra pass med andra ord. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>